LNV Safety Pilots & LNV Renting

LNV Safety Pilots en LNV Renting zijn gelegen te Woumen nabij Diksmuide. LNV Safety Pilots is gespecialiseerd in het begeleiden van uitzonderlijke transporteren zoals van bijvoorbeeld betonnen prefab elementen. Bij LNV Renting kunt u zowel terecht voor het huren van opslagcontainers op een afgesloten domein, gelegen te Woumen, als voor het huren van een Mercedes Minibus. Lees hieronder verder...

Onze verschillende Services

Zie hieronder een korte samenvatting over elk bedrijf en ga via de onderstaande knoppen verder om er meer over te weten te komen.

LNV Safety Pilots

Met onze eigen begeleidingsvoertuigen zorgen we voor de nodige signalisatie en begeleiding tijdens uw eigen uitzonderlijk transport.

LNV Renting

Te Woumen verhuren we een aantal opslagcontainers op een afgesloten domein. Daarnaast kan er bij ons ook een degelijke Mercedes Minibus gehuurd worden.

LNV Safety Pilots: Begeleiding van Uitzonderlijke Transporten

Begeleiding bij uw uitzonderlijk transport.


Begeleiding nodig?

U heeft wettelijk gezien begeleiding nodig bij uw vracht vanaf deze één van volgende criteria overschrijdt:

  • 90 ton zwaar
  • 30 meter lang
  • 3,50 meter breed
  • 4,80 meter hoog

LNV Renting: Verhuur van Opslagcontainers & Mercedes Minibus

Wij verhuren een aantal opslagcontainers, zoals hieronder te zien. Elk hebben ze een afmeting van 12m lang, 2,7m hoog en 2,5m breed.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht om een degelijke Mercedes Minibus te huren (4-Matic, 240pk, nachtchauffage,…). Deze beschikt over 8 zitplaatsen, inclusief de bestuurder. Zie hieronder de beschikbaarheid van de Minibus:


Voor meer informatie kan er altijd vrijwillig geïnformeerd worden.

Hopelijk kunnen we u van dienst zijn

Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze contact gegevens vind je terug op de contact pagina. Klik daarvoor op volgende knop.   Contact